Johnssons Villa – boende för upp till 8-9 personer

Vårt sköna hus i Vare finns tillgängligt för uthyrning till semesterfirare och företag. Huset ligger alldeles intill Johnssons Gård med restaurang, bageri, café, hantverk och träning.

Tänk att kunna gå 100 meter till bageriet på morgonen för att fixa de där färska frallorna. Eller strosa iväg för kvällsmat och kanske en go öl eller ett glas vin i kvällssolen under eken på restaurangen. Du kan också passa på att ta ett svettigt pass i hinderbanan eller gästa ett cirkelfyspass på förmiddagen innan stranden och de andra vaknat till liv, så är det liksom redan gjort. Om du är snabb kan du också hinna springa till stranden i Träslövsläge 2,5 km bort och ta ett morgondopp lagom till någon annan handlat frukostfrallorna i stället.

Det finns lätt plats för två familjer här. Vi har 9 sängplatser fördelade på 6 rum med möjlighet till extrasäng i ett separat rum. Även resesäng och barnstolar finns att ta fram.

Bokning av vår villa sker genom Airbnb.
(Under höst och vinter 2020-2021 kan du också maila oss på info@johnssonssgard.se )

 

 

 

 

 

Här får du lite mer fakta om huset:
– 7 km söder om Varberg centrum och 2,5 km från havet. (4-5 km från södra tunnelmynningen och Hamra)
– 1,5-planshus, fullt möblerat och utrustat
– Stor trädgård med uteplatser
– Bra parkeringsmöjligheter
– 3 tvåbäddsrum och 3 enkelrum 
– Stort kök, stort vardagsrum och allrum
– Badrum + wc/dusch
– Stort uterum med grill utanför
– Gratis Wifi/fiber
– Viasat med deras utbud “Stor”
– Medtag egna lakan och handdukar. Men det går också att hyra ”Lakan & handdukspaket” för 125:-/person att använda under vistelsen.
– 100 meter till restaurang, café, bageri och träningsanläggning m.m. (sök på Johnssons Gård för mer information om omgivningen)
– 2 km till ICA-butik, vårdcentral, bad etc. i det populära kustsamhället Träslövsläge
– Huset är anpassat för uthyrning, så det finns inga personliga tillhörigheter framme.
– Lugnt o tryggt område på landet, nära kust och stad.
– För GPS-koordinater, sök Johnssons Gård på Goole Maps.

– – – – – – – – – – – –

Eftersom det tidigare bott djur i huset, är bostaden tyvärr inte så lämplig för allergiker. Det öppnar å andra sidan upp för att fyrbenta vänner är välkomna. Rökning sköter man utomhus. Tyvärr är huset inte rullstolsanpassat – det finns flera trappor och nivåer på flera ställen.

Ta med lakan, handdukar, mat o annat ni behöver, men det går som sagt också att hyra ”Lakan & handdukspaket” för 125:-/person att använda under vistelsen. För företag kan vi erbjuda särskilda avtal)

Självklart finns det städgrejer så ni kan reda upp efter er, som mormor sa (städning ingår alltså inte). Och går något sönder betalar ni för det.

Tvättmaskin finns i källaren, men dit är det normalt låst. Säg till om något behöver tvättas i maskin under er vistelse, så kommer vi och öppnar upp.

Incheckning sker helst mellan 16.00 och 20.00. Utcheckning senast 12.00.

Så – det var nog allt. Mycket och varmt välkommen till landet söder om Varberg och Johnssons Villa!

/Eva-Lena & Håkan Johnsson